Profil společnosti - další info

Naši specialisté mají široké a dlouhodobé zkušenosti s technologiemi předních světových producentů ICT a to zejména firem Hewlett-Packard Enterprise (HPE), Hewlett-Packard Inc. (HPI), VMware, DELL, LENOVO, IBM, CISCO, Fujitsu, Microsoft, Veeam, APC a dalších. Zkušenost našich specialistů (odborníků) je podložena také příslušnými certifikacemi jednotlivých výrobců a silným partnerstvím s jednotlivými výrobci ICT. Kontinuální proces dalšího vzdělávání a certifikace pracovníků je jednou z předních priorit firmy FS CODES tak, aby mohla poskytovat přípravy na stále lepší služby.

Služby naší firmy se soustředí na tyto základní směry :

Společnost  FS CODES s.r.o. patří do kategorie vysoce certifikovaných partnerů, kde jsme držiteli certifikací na základě kterých poskytujeme služby nejvyšší kvality v oblasti obchodu a servisu.

Své služby poskytujeme buď přímo u našich zákazníků nebo v sídle firmy FS CODES s.r.o., v souladu se záručními podmínkami jednotlivých výrobců a případnou dohodou s našimi zákazníky. Okamžitá reakce na potřeby našich zákazníků je pro nás prioritou.

Stěží bychom byli schopni uspokojit veškeré potřeby našich zákazníků bez toho, abychom měli k dispozici okamžitě většinu náhradních dílů. Tady se ukazuje rovněž dlouhodobá zkušenost našeho týmu, která se projeví v nabídce náhradních dílů a komponentů pro většinu technologií z produktového portfolia firem HPE a HPI.

FS CODES s.r.o. se také specializuje na oblast provozování a pronájmu hlasovacích systémů pro státní správu (zastupitelstva, rady atd.) a soukromý sektor (valné hromady atd.).

V současné době působí společnost FS CODES s.r.o. v Praze a Brně. V případě nutných záležitostí využívá certifikovaných ICT firem zaměřených stejným směrem jako naše společnost po celém území ČR či SK.

Zpět na Profil společnosti